Dit zijn de domste inbrekers ooit! Top 5

Inbraak maakt bang, toch? Het beeld van een inbreker is dat ze groot en sterk zijn. En ze halen je huis van onder tot boven overhoop. Daar zit misschien een kern van waarheid in, maar het zijn zeker geen professors. Sterker nog, eigenlijk zijn ze soms best wel dom. Daarom hebben we 5 onhandige stuntelaars voor je op een rijtje gezet. 

Domme inbreker #1 – Open deur

Het is een feit dat inbrekers een neusje voor open ramen en deuren hebben. Misschien is het zelfs les 1 in het inbrekershandboek. Alleen had dit neusje een mindere dag bij deze inbreker. Hij breekt een raam open, van een garage die niet eens dicht is. 

Domme inbreker #2 – Helpende hand

Inbreken in een wijk waar je niet bekend bent, is ook niet zo handig. Bij een heterdaadje sloeg een inbreker op de vlucht op zoek naar een goede verstopplek. Maar daar zocht hij nu net de tuin van het politiebureau voor uit.  

Inbreker Londen hangt 6 uur vast in raam

Domme inbreker #3 – Daar hang je dan met je goede gedrag

Anderen hebben juist tunnelvisie als het over open ramen en deuren gaat. Vol goede moed ging deze inbreker op zijn doel af. Maar dan is het wel handig als het raam groot genoeg is… Eindstand: Hij hing 6 uur (!) muurvast in het kleine toiletraampje te bungelen.  

Domme inbreker #4 – Groetjes van… 

Een andere les uit het inbrekershandboek: laat nooit spullen achter! Een fietsendief had die boodschap alleen even gemist. Hij liet zijn ID, telefoon én bankpasje achter in het fietsenschuurtje. 

Domme inbreker #5 – Sprong in het diepe 

Ook inbrekers zijn soms helden op sokken. Grote paniek zodra de politie de hoek om komt. Uit paniek springen ze uit een raam of van het balkon. Of laten zich niet tegenhouden door een slootje. Voor een dief in Rotterdam was dat wel een beetje zonde van zijn vers gejatte sigaretten. 

Slim beveiligd tegen inbraak

Of ze nu slim zijn of oerdom, een inbreker heb je liever niet binnen. Of je nu thuis bent of niet. Met het slimme Alarmsysteem van Homies krijg jij direct bericht op je telefoon. En reageer je zelf niet snel genoeg of ben je niet thuis? Dan vragen we direct of de mensen in jouw buurt een kijkje kunnen nemen. Zien zij iets verdachts? Zoals een deur die niet open hoort te staan of een kapotte ruit, dan kunnen zij snel de politie inschakelen. Handig!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: