Hoe zit jij erbij met kerst? De opties voor je 2020-kerstoutfit

de ultieme kerstoutfit

Bezoek of geen bezoek, met kerst wil je er leuk bij zitten. Dus ga je voor comfortabel, fout of juist over de top met glitters en pailletten? Dat we niet veel mogen met deze lockdown, betekent natuurlijk niet dat je het niet meer gezellig kunt maken met kerst.

Een glitterende kerst met Fred paillet

Er blijft altijd genoeg te vieren, toch!? Dus ook als je thuis bent mag je best je mooiste gala outfit uit de kast trekken. Het is tenslotte kerst. De glitters, pailletten en glimmende stofjes zijn perfect voor je kerst kiekjes op social media. En zeg nu zelf, kleren maken de man. Dus met zo’n outfit ga je vanzelf shinen.

Gala outfit inspiratie | Zalando Lounge NL Magazine

De leukste-lelijkste-foute-kersttruien

Met een kerst in coronatijden, kun je maar beter blijven lachen. En hoe doe je dat beter dan met de ultieme-lelijkste-foutste-opvallendste …. Kersttrui. De afgelopen jaren zagen we ze in alle soorten en maten voorbij komen. Toen dachten de meeste mensen vooral: dat meen je toch niet? Maar deze kerst brengt het veel plezier tijdens de kerstdagen. Hoe genanter, hoe beter….

foute kersttrui

En wil je toch de balans zoeken tussen red paillet en een foute kersttrui. Dan zijn er gelukkig ook mooie pakken in de meest foute printjes 😉

Welke kerst feestkleding past bij welke gelegenheid? • Opposuits Blog

Comfy kerst mag ook!

En na een jaar als deze, waarin we eigenlijk heel weinig mochten buitenshuis. Wil je kerst misschien alsnog wel even bijkomen van alle corona hectiek. Genieten van je pizza, languit op de bank, met een foute kerstfilm en in je huispak. Vinden wij ook he-le-maal oke!

comfy outfit

Enne.. wat je ook aantrekt. Pas je wel op dat je die mooie kerstkleding van je niet te dicht bij je kaarsjes, sterretjes in je dessert of vuurkorf komt? Dan blijf je mooi én veilig deze kerst!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: