Over inbrekers, gladde glippers en ander gespuis

Ja, we moeten het hebben over inbrekers. Over snode snoodaards die brutaal je huis binnenkomen en je verlossen van je aardse bezittingen. Oftewel, rotzakken die je spullen jatten. En niet alleen je spullen, maar ze nemen ook je gevoel voor veiligheid van je af, al is het maar kortstondig. Vandaar dat we het deze maand vooral veel gaan hebben over inbraken en inbrekers.

September 2020 is inbraakmaand bij Homies

Deze maand vind je vooral héél veel informatie over alles dat met inbraak te maken heeft. We geven je feiten en cijfers, namen en rugnummers. We doen een stukje human-interest over iemand die een inbraak mee heeft gemaakt, en we gaan in op hardnekkige mythes die spelen rondom dit laag-bij-de-grondse vak.

Niet alleen kommer en kwel

Goed, een inbraak is echt niet leuk, maar toch proberen we er ook nog een beetje positieve draai aan te geven. We geven een overzicht van de beste inbraakfilms ooit. We laten zien dat inbrekers vaak niet echt heel erg doorgestudeerd hebben en eigenlijk soms best wel dom zijn. En we zetten het betere inbraakgereedschap tegenover het betere anti-inbreeksysteem en kijken welke er wint.

Ben je klaar voor deze inbraakmaand?

Wil je meer lezen over alles dat met inbraken te maken heeft, maar waar je nooit wat over durfde (of kon) vragen? Dan zit je goed bij Homies. Blijf dit blog in de gaten houden voor de nieuwste updates. Liever via Facebook volgen? Like ons dan. Tot later!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: