Zo gebruik je Homies ook als je thuis bent

Word je liever wakker van een loeiend alarm of een bivakmuts boven je hoofd? Gekkigheid natuurlijk, want het allerliefst word je helemaal niet gestoord. Alleen hebben we niet de gewoonte ’s nachts het alarm aan te zetten. Want wat als je gaat slaapwandelen of een nachtelijke snacker bent? Dan wil je niet met je slaperige kop het alarm laten afgaan… Gelukkig heeft Homies Alarm de thuismodus!

De thuismodus van je Homies Alarm

Met de thuismodus schakel je alleen de deur-raamcontacten in en blijven de bewegingsmelders uitgeschakeld. (Je rookmelders zijn altijd actief!) Zo kun je ’s nachts onbezorgd uitstapjes naar je koelkast maken. Maar komt een puber stiekem te laat thuis of probeert een verdwaalde inbraker binnen te komen, dan merk je dat direct.

Niet alleen als je slaapt…

90% van de inbraken vindt overdag of ’s avonds plaats. Dus je zou de thuismodus ook aan kunnen (of moeten) zetten als je een avondje netflixt in bed, tijdens een lange sessie online gamen met je vrienden of zelfs als je kids alleen thuis zijn. En wil je geen geplunderde snoep- en chipslade? Dan zou je dáár ook een deur-raamcontact op kunnen installeren.

Het Homies slaapritueel

Toch gebruik je de thuismodus vaak als je gaat slapen. Maak het daarom onderdeel van je slaapritueel. Zo vergeet je de thuismodus niet meer aan te zetten en geniet jij altijd van een goede nachtrust…

Het Homies slaapritueel met de thuismodus

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: