Zorgeloos de deur uit met Homies en HEMA Verzekeringen.

zorgeloos de deur uit

Iedereen kent het gevoel van zorgen over zijn/haar woning. Je wilt er zeker van zijn dat er niets met jouw woning gebeurt als je van huis bent. Zeker niet tijdens je vakantie. Je moet er bijvoorbeeld niet aan denken dat er ingebroken wordt, of er brand uitbreekt.

Controle houden over wat er thuis gebeurt, wordt door de komst van zogenaamde slimme apparaten steeds makkelijker gemaakt. Slimme apparatuur is verbonden met het internet en op die manier ook met jouw telefoon. Hierdoor kun je op afstand bijvoorbeeld de temperatuur in huis regelen, of zien wie er voor de deur staat wanneer er aangebeld wordt. Maar ook de beveiliging van jouw woning kun je nu eenvoudig op afstand regelen.

Daarom is het Homies Alarm ontwikkeld. We willen er namelijk voor zorgen dat je met een gerust gevoel van huis kunt gaan. Dat kan door slimme techniek te koppelen aan een alarmsysteem in huis. Daarnaast vinden we dat goede brand- en inbraakbeveiliging toegankelijk moet zijn voor iedereen. Gemakkelijk in gebruik, betrouwbaar en voordelig.

Hoe werkt het?

We zijn niet de enige die aan deze waarden vast willen houden. Ook HEMA Verzekeringen vindt dat schadeverzekering makkelijk, voordelig en bovenal gewoon goed geregeld moeten zijn. Homies Alarm en HEMA Verzekeringen trekken daarom samen op zodat jij voortaan ontspannen de deur uit kan.

Als je niet thuis bent en er gebeurt iets, krijgen jij en jouw gezin namelijk direct een bericht. Reageer jij of een van jouw gezinsleden niet binnen 30 seconden? Dan zorgt het Homies Alarm er voor dat bijvoorbeeld buren, familie of kennissen uit de buurt worden gewaarschuwd met een appje. Zij kunnen dan voor jou in actie komen. Daarnaast ben je met een woonverzekering altijd goed verzekerd, ook wanneer er toch schade is ontstaan.

Je kunt het Homies Alarm nu extra voordelig in huis halen. Na een eenvoudige installatie is jouw woning beveiligd. Heb je het Homies Alarm geïnstalleerd? Dan ontvang je direct 10% korting wanneer je een woonverzekering van HEMA af sluit. Zo ben je direct klaar en weet dat jouw woning voortaan goed beveiligd én verzekerd is. Voortaan ga jij zorgeloos de deur uit!

Dit vind je misschien ook leuk...

%d bloggers liken dit: